Pannenkoekboerderij 't Koepelbos in Oldeberkoop

Authentiek en bijna antiek recept 

Wat is er lekkerder dan een goede pannenkoek van een écht pannenkoekenrestaurant? In Oldeberkoop vind je Pannenkoekenboerderij ’t Koepelbos. Al sinds 1971 bakken ze hier pannenkoeken volgens authentiek recept. De pannenkoeken zijn een begrip in Friesland en ver daar buiten. Dit wil je niet missen!

Meer dan 60 pannenkoeken

Hou je van zoet of van hartig? Wat jouw voorkeur ook is, bij ’t Koepelbos maken ze meer dan 60 pannenkoeken, dus er zit altijd iets voor je bij. Heb je een allergie? Geen probleem, geef het gerust door aan de keuken. Ze serveren ook glutenvrije en lactosevrije pannenkoeken. Als je liever geen pannenkoek wilt eten is er ook ruime keuze in andere gerechten zoals pizza’s, een patatje of malse spareribs. Voor ieder wat wils!

Voor elk gezelschap

Ben je met een grotere groep, dan kan je in onze mooie boerderij terecht. Ook op het terras hebben we 84 zitplaatsen. Je kunt kiezen uit een lunch, een koffietafel of een uitgebreid warm en koud buffet. Wil je een verjaardag vieren? Dat kan natuurlijk met een pannenkoek, maar we hebben ook gebak. 

Algemeen

•    Gezellige boerderij
•    Pannenkoeken, pizza’s en meer
•    Ook voor grotere groepen 
 

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.

Met het gezin genieten van de herfst

Lijkt het je een leuke dag? Of wil je toch liever zelf kiezen. Dat kan, we hebben ter inspiratie nog een paar suggesties voor jouw gezin verzameld!