Restaurant het Goudmeer in Oosterwolde

Het Goudmeer; een prachtige locatie gelegen aan de rand van natuurgebied Het Fochteloërveen., gelegen tussen Oosterwolde en Veenhuizen. De inrichting is warm en sfeervol, het terras ligt aan een idyllisch meertje. De stijl van koken is puur; Italiaanse en Franse invloeden worden toegepast maar de Hollandse keuken wordt zeker niet vergeten. Er worden verse producten gebruikt en alles is huisgemaakt. 

Wat goed is, hoeft niet van ver te komen

Het heerlijke desembrood wordt gebakken door Echte Bakker Nijstad uit Oosterwolde. Vis en vlees zijn duurzaam geproduceerd (Ida Visservice en Dé Slager Van Huisstede). De aardappelen komen van de familie Jansen uit Fochteloo. In ons kaasassortiment ook kaas gemaakt bij Kaaslust uit Veenhuizen, de melk die hiervoor gebruikt wordt komt van de familie Van Daatselaar, de overburen van Het Goudmeer.

Het Goudmeer als feestlocatie

Het Goudmeer is ook uitermate geschikt als feestlocatie! Bruiloften, verjaardagsfeesten, buurtfeesten, zakelijke bijeenkomsten en recepties, het is allemaal mogelijk. Er zijn diverse buffetten mogelijk en u kunt ook barbecuen, zowel binnen als buiten.

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.

Samen bij Appelscha de herfst meemaken!

Past zo'n dag bij jou? Of ga je liever iets anders doen? We hebben nog meer voor jullie in petto. Doe hieronder inspiratie op.