Restaurant ‘t Scha in Appelscha

Vertier, plezier en lekker eten

Anne van den Berg en Bart Dijkstra zaten in Frankrijk en beheerden een camping. Toch hadden ze beiden nog een droom. Ze wilden heel graag nog een eigen horecagelegenheid openen. Dat is in 2018 gelukt in Appelscha. Dit nieuwe avontuur werd 't Scha! 

Restaurant en bowling

Bij het ’t Scha is er voor ieder wat wils, samen genieten in het restaurant of in de zomermaanden op het terras. Ook kan er gezellig gebowld worden onder het genot van een drankje en een hapje.
Naast een heerlijke lunch, borrelhapjes, diverse gerechten van onze menukaart staan er ook buffetten op het menu. 

Alle gerechten worden iedere dag met verse ingrediënten, passie en liefde bereid, en dat proef je. Bij de koffie of thee hoort iets lekkers vinden ze bij 't Scha, dus dat is mogelijk. En borrelen? Ook daar passen prima allerlei lekkernijtjes bij! Voor de lunch kun je ook goed terecht bij 't Scha.

Feestje? 't Scha heeft de perfecte zalen hiervoor

Ook heeft ‘t Scha 2 zalen welke geschikt zijn om iets te vieren. Of het nu een familiefeest, bedrijfsuitje, bruiloft of verjaardag is, een feestje vieren bij 't Scha kan heel goed!

Algemeen

  • Bowling
  • Feesten en partijen
  • Restaurant

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.