Snackbar 't Koepelbos in Oldeberkoop

Restaurant, snackbar en ijssalon ‘t Koepelbos in Oldeberkoop bestaat zoals de naam al aangeeft uit drie verschillende onderdelen. Met de snackbar is het op deze locatie ooit begonnen, en ook vandaag de dag is de drukbezochte snackbar nog een belangrijk onderdeel van ‘t Koepelbos.

Assortiment

In de snackbar kun je alle bekende snacks bestellen. Maar het assortiment van de snackbar van Restaurant ‘t Koepelbos is uitgebreider dan een ‘gewone’ snackbar. Eén van de grote voordelen dat onze snackbar bij een restaurant hoort. Je kunt bijvoorbeeld ook vers belegde pistoletjes krijgen. En kleine plates. Dit zijn snacks in combinatie met andere snacks. En heel belangrijk…, de kwaliteit van de snacks is heel hoog. Een klein voorbeeld? Snackbars vervangen vaak één keer per week hun frituurolie, wij vervangen de olie twee keer per week.

Terras

Voor de snackbar is een terras waar je kunt genieten van jouw snack of jouw ijsje. Tussen het hertenkamp en de snackbar zijn diverse picknicktafels te vinden. Vanaf die plek heb je een fraai uitzicht op Het Koepelbosch achter het restaurant. Je ziet ook het grote hertenkamp liggen.

Zin in een drankje onderweg?

Even heerlijk gefietst, tegen de wind in of met de wind mee. Of stevig de pas er in tijdens de wandeling. Of heb je een leuke activiteit gehad en wil je nagenieten? Laat je aangenaam verrassen door onderweg even iets te drinken.