Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha

Wanneer je aan Appelscha denkt, dan is Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

Voor één entreeprijs toegang tot alle attracties en onbeperkt eten & drinken!

Familiedag organiseren?

Attractiepark Duinen Zathe heeft verschillende familiearrangementen die garant staan voor een gedenkwaardig familieuitje in Appelscha, Friesland. Samen met de familie geniet je onbeperkt van alle attracties. In onze sfeervolle familiezaal verwelkomen wij je met koffie/thee en gebak. Dit op het door jouw gewenste tijdstip. Bovendien staat er later op de dag een heerlijke brunch of een uitgebreid buffet klaar.

Waarom Duinen Zathe in Appelscha een goede locatie is voor jouw familiedag, cursus of vergadering? Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen en ter plekke onze sfeervolle zalen te bekijken en de arrangementen door te nemen.

Let op: Duinen Zathe is tijdens de winterperiode gesloten. In het voorjaar van 2020 gaat het park weer open. Houd de website in de gaten voor de actuele openingstijden

Dagje uit met kinderen

We kunnen het ons voorstellen dat je soms geen inspiratie hebt om iets leuks van te bedenken wat te doen met je kinderen of kleinkinderen. Wij helpen je een handje geven je hierbij enkele suggesties wat leuk is om te doen en waar je geschikt kunt eten met kinderen 

Met het gezin genieten van de herfst

Lijkt het je een leuke dag? Of wil je toch liever zelf kiezen. Dat kan, we hebben ter inspiratie nog een paar suggesties voor jouw gezin verzameld!