Theetuin de Vissertûn in Veneburen
Theetuin de Vissertûn in Veneburen

Theeschenkerij en gastenverblijf

Op een mooie plek in Makkinga, vlakbij het Drents Friese Wold staat een riet gedekte woonboerderij van 100 jaar oud. Hierin is een B&B gevestigd en eromheen ligt een theetuin. Een prachtige plek die je gezien moet hebben!

Theetuin

Rondom de boerderij ligt een natuurlijke cottagetuin met een Theeschenkerij genaamd de Visssertûn. Vanaf hemelvaart tot in september kan je hier bij mooi weer genieten van verse thee of koffie en lekker huisgemaakt gebak. Liever lunchen? Ook dat is mogelijk; ze serveren een eenvoudig maar lekkere lunch. Overal zijn gezellige hoekjes waar je fijn kunt zitten en genieten.

High Tea

Ben je op zoek naar een High Tea of een Afternoon Tea? Ook dat is mogelijk. Het is wel handig om van te voren te reserveren. Je geniet van thee en allerlei lekkers in de grote tuin met fluitende vogels om je heen.

Gastenverblijf

Op de begane grond van de boerderij vind je een B&B met veel authentieke elementen. Er staat een heerlijk bed met een verstelbare bodem en een zithoekje. De badkamer heeft een ruime inloopdouche. Het ontbijt wordt geserveerd in de eetkamer of bij mooi weer op een mooi plekje in de tuin.

Omgeving

De omgeving is zowel geschikt voor natuurliefhebbers als voor cultuursnuivers. Verschillende natuurparken vind je in de buurt zoals het Fochteloërveen en het Drents-Friese Wold. Ook zijn er allerlei musea dichtbij die je kunt bezoeken, zoals het Gevangenismuseum in Veenhuizen en museum de Koloniehof in Frederiksoord.

Algemeen

•    Prachtige tuin met theeschenkerij
•    Grenzend aan het Drents-Friese Wold
•    High Tea mogelijk

Naam

Theetuin de Vissertûn in Veneburen

Locatie

Veneburen 12
8423 VJ Makkinga

Contact

Bezoek