Trekkershut Trek-in de Flint in Fochteloo
Trekkershut Trek-in de Flint in Fochteloo

Voor rust én gezelligheid

In het kleine plaatsje Fochteloo ligt manege en zorgboerderij de Flint. Hier is in 2013 een duurzame trekkershut gebouwd, met de naam Trek-In. Het is een prachtige overnachtingslocatie met bijzonder uitzicht over de weilanden.

Trekkershut

Deze trekkershut is geschikt voor 6 personen. Het is duurzaam gebouwd en heeft een moderne uitstraling. In de hut vind je een toilet, douche en wastafel in. Ook staat er twee keer een tweepersoonsbed in de vorm van een bedstee en in de woonkamer kan je de eethoek eventueel ombouwen tot een derde tweepersoons slaapplaats. Er is centrale verwarming aanwezig.

Fochteloërveen

De trekkershut grenst aan het natuurgebied het Fochteloërveen. Hier kan je heerlijk wandelen of fietsen. De Flint ligt direct aan een fietsknooppuntroute. Op en rondom het rustige, maar gezellige terrein vind je regelmatig verschillende wilde dieren zoals konijnen, hazen en reeën. Ook zijn er knuffelweides waar je met kleine dieren kunt knuffelen.

Paardenliefhebbers

Op het terrein van de Flint staat een manege, met diverse weilanden en paddocks. Neem je je paard mee, dan kan hij of zij iedere dag buiten staan. Zelf geen paard? Ook dan is het hier een belevenis. Je kunt paardrij- of menles krijgen en kids kunnen met Schetlandpony’s knuffelen of ze helpen met poetsen.

Algemeen

  • Huisdieren niet toegestaan
  • Roken niet toegestaan
  • Supermarkt op 2 km. afstand.

Naam

Trekkershut Trek-in de Flint in Fochteloo

Locatie

Zuideinde 47
8428 HD Fochteloo

Contact

Bezoek