Unieke overnachting bij Appelscha

In deze prachtige omgeving selecteerden we de leukste en origineelste plekjes om te overnachten.

Overnachten in een unieke accommodatie

Waan je even in een andere wereld, uniek overnachten bij Appelscha staat garant voor een onvergetelijke belevenis. Wat dacht je van een nachtje slapen op de boerderij in een oude school of in een eeuwenoud logement langs de vroegere Turfroute? Of je nu op zoek bent naar een romantisch uitje voor met z’n twee of juist naar een originele en leerzame ervaring met het hele gezin; we hebben een aantal bijzondere opties voor je geselecteerd.

Overnachten op een prachtig plekje in de natuur

Er is niet veel dat zo rustgevend en ontspannend is als een overnachting in de natuur. Stel je voor dat je wakker wordt met het geluid van tjilpende vogels, ontbijten in de buitenlucht en daarna lekker de natuur in om te wandelen. En natuurlijk sluit je 's avonds voldaan af met een kampvuur... Bij Appelscha vind je nog plekje het 's nachts nog echt donker is en word je getrakteerd op een stralende sterrenhemel. De natuur is perfect om je los te maken van de drukte van het dagelijkse leven. Wil je graag bijzonder overnachten in de natuur? We inspireren je graag met een paar superleuke plekjes!

Samen met z'n allen overnachten

Willen jullie een weekendje weg met een groep vrienden of een leuke vakantie met de hele familie? Hoe leuk is het dan om samen te overnachten in één grote accommodatie midden in de natuur. Bij Appelscha zijn er groepsaccommodaties in alle soorten en maten en geen enkele is identiek. Zo zijn jullie écht samen met z'n allen en zitten jullie niet allemaal verspreid in aparte vakantiehuisjes. Hier een paar voorbeelden waar je gezellig samen bent!

Weldadige reset in wellness en luxe

Voel je het al? Je helemaal laten opgaan in een weldaad aan wellness! Lekker warm, ontspannen en genieten van wellness in je eigen huisje met een sauna, jacuzzi of zelfs een heerlijke zwembad! Als je daar nog niet van ontspant dan lukt het vast tijdens een heerlijke Yoga sessie. Bij Appelscha zijn heel veel bijzondere mogelijkheden. Wij hebben een aantal voor je geselecteerd.