Vakantieappartement De Koeien van Sinnige in Appelscha
Vakantieappartement De Koeien van Sinnige in Appelscha

Logeren bij de boer

Logeren bij de boer? Dat is gegarandeerd een bijzondere ervaring. Bij De Koeien van Sinnige overnacht je midden in het boerenleven; dichtbij de natuur, de boer en de koeien. Geniet van de rust, prachtige omgeving en maak kennis met het échte boerenleven.

Blije koeien

Het melkveebedrijf van de familie Sinnige ligt op een mooie locatie, aan de rand van het Drents-Friese Wold. De koeien zijn ‘s zomers vrij om de wei in te gaan voor vers gras en kunnen zelf kiezen wanneer ze gemolken worden.

Heerlijk appartement

Het appartement beschikt over een ruime woonkamer, ingerichte keuken met oven, vaatwasser en een koffiezetapparaat voor een lekker bakje koffie of cappuccino, met melk vers van de koeien. De slaapkamer is voorzien van een boxspring bed met een fijne topper. Een ruime badkamer met wasmachine, douchecabine, toilet en wastafel grenst aan uw slaapkamer. Als je op het balkon staat, kijk je direct op de stal en de koeien.

Paard & hond

Paard en hond zijn van harte welkom. Via een mooie route komt u bij de spartelvijver waar je met je viervoeter kunt genieten van deze speciaal aangelegde en mooi gelegen plas. Er is totaal 175 aan schitterende ruiterroutes beschikbaar. We bieden 2 ruime stallen, paddockgang en beperkte weidegang.

Algemeen

  • Een unieke ervaring: logeren bij de boer
  • U loopt zo de bossen in
  • Geschikt voor 2 personen en eventueel een baby of peuter.
  • Mogelijkheid om paard en hond mee te nemen

Naam

Vakantieappartement De Koeien van Sinnige in Appelscha

Locatie

De Bult 6
8426 SK Appelscha

Contact

Bezoek