Vakantiehuis Huis de Beukelaer in Oldeberkoop
Vakantiehuis Huis de Beukelaer in Oldeberkoop

Rolstoel toegankelijk, geschikt voor families & vrienden

Zoek je een overnachtingslocatie voor een weekend, week of midweek met de familie, met vrienden  of een andere groep? Huis de Beukelaar is geschikt voor maar liefst 12 personen. In deze woonboerderij geniet je van gezellig samenzijn in een prachtige omgeving. Zomer, lente, herfst of winter, het maakt niet uit. Hier kan je gegarandeerd genieten en maak je herinneringen voor het leven.

Natuur is overal

Je vindt dit vakantiehuis in het historische dorp Oldeberkoop, direct aan de rivier de Linde. Vanaf hier zijn verschillende nationale parken zoals het Drents-Friese Wold, Weerribben-Wieden en het Dwingelderveld gemakkelijk te bereiken. Heerlijk voor een wandeling of een fietstocht door de natuur. Er zijn  allerlei fiets- en wandelroutes beschikbaar die je kunt downloaden via de website van Huis de Beukelaer.

Geschikt voor jong en oud

Het vakantiehuis heeft 4 slaapkamers en twee badkamers. Ook is er een speelkamer met een spelcomputer en een kast vol bordspellen. In zowel de woonkamer als in de speelkamer staat een tweepersoons slaapbank. De wifi is gratis en werkt overal. Op het terras kan je lekker eten, een kopje koffie drinken en genieten van de zon. In de tuin staan speeltoestellen voor kinderen en een trampoline. Ook is er een jacuzzi aanwezig waar je heerlijk in kunt relaxen.

Algemeen

  • Rolstoel toegankelijk
  • Kinderbed, kinderstoel en box aanwezig op aanvraag
  • Ontbijt op aanvraag mogelijk
  • Jacuzzi in een ruime tuin
  • Minimale verblijfsduur: 2 nachten; tijdens feestdagen en in de zomer: 3 nachten

Naam

Vakantiehuis Huis de Beukelaer in Oldeberkoop

Locatie

Bekhof 8
8421 DD Oldeberkoop

Contact

informatie reserveren