Wheelz for all zakelijk
Wheelz for all zakelijk

Zoek je een bedrijfsuitje, een leuke afsluiter van een vergadering of invulling voor een ander zakelijk event? Dan is een ritje op een E-chopper een idee. Je maakt kilometers door de buitenlucht, geniet van de vrijheid en de prachtige natuur in de omgeving van Appelscha.

E-choppers

E-choppers zijn elektrische scooters, maar door het brede stuur en dikke banden hebben ze een chopper look. Stap met een groep op E-choppers en stop eens bij de Uitkijktoren van Appelscha. Het is een leuke en groene manier om geluidloos en snel door verschillende landschappen te toeren. Ideaal als afsluiter na een middag vergaderen of als een bedrijfsuitje.

Groepsarrangementen

E-chopper rijden kan al vanaf 2-4 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk om met een groep te rijden. Hiervoor zijn verschillende groepsarrangementen beschikbaar Benieuwd wat je kunt verwachten? Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Diverse tours

Quads for all biedt meerdere E-Chopper tours aan, door in de buurt liggende natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold, de Kale Duinen, Landgoed Boschoord, het Doldersummerveld en het Fochtelöerveen.

Algemeen

  • Geschikt voor bedrijfsuitjes
  • Duurzame rit op E-choppers
  • Verken de natuurgebieden
  • Groepsarrangementen beschikbaar

Naam

Wheelz for all zakelijk

Locatie

Hornleger 16
8431 HL Oosterwolde

Contact

Bezoek