Yoga en suppen bij de Witte Raaf in Ravenswoud
Yoga en suppen bij de Witte Raaf in Ravenswoud

BoerderijYoga en Bed & Breakfast de Witte Raaf in Ravenswoud is dé plek om te ontspannen.

Naast diverse wekelijkse yogalessen ben je van harte welkom om de nacht door te brengen in onze B&B of op onze mini-natuurcamping de Witte Raaf.

Overnachten en/of yoga

Je kunt je overnachting combineren met een fijne yogales, maar dat hoeft natuurlijk niet! Want ook als je niet van yoga houdt, is de boerderij een fijne plek om tot rust te komen. De boerderij ligt verscholen in het groen, de kamers zijn nieuw en comfortabel en de dag sluit je fantastisch af in de serre met uitzicht over de weilanden en bossen. Vaak staan er reeën op het veld terwijl je de zon achter de bomen ziet zakken. Of laat je door de vogels wekken in je tentje op misschien wel de kleinste camping van Nederland. Achter de pittoreske vijver hebben we plek voor 5 tot 7 trekkerstentjes. Het charmante veldje wordt door de bossige boerderijtuin onttrokken aan het zicht van de oude boerderij. We serveren home-made ontbijtjes met streekproducten en eigen honing en houden graag rekening met je dieetwensen.

Wandel- en fietstochten

Daarnaast organiseren we heerlijke wandeltochten mét lunchpakket door de Compagnonsbossen. Je stapt vanuit de boerderij zo het bos in! Fiets je liever? Het Drents Friese Wold in de achtertuin biedt de meest fantastische fietsroutes. Verder organiseren we op de boerderij regelmatig yogaweekenden, retreats en workshops en kun je deelnemen aan een SupSafariTocht door de Compagnonsbossen.

Zuinig op het milieu

De sfeer is ontspannen, niets moet, er is alle ruimte om de dag in te vullen zoals jij het wilt. We proberen zo milieuvriendelijk mogelijk te leven, en vragen onze gasten om ons daarin te steunen. Zo is onze boerderij/ B&B geheel houtgestookt middels een houtvergasser, gebruiken we uitsluitend biologische schoonmaakmiddelen en proberen we plastic en ander afval zoveel mogelijk te vermijden. Daarnaast composteren we zelf. Bij het ontbijt maken we zoveel mogelijk gebruik van biologische- en streekproducten. In overleg is ook je hond van harte welkom. We kijken uit naar je komst in Bed & Breakfast de Witte Raaf!

Algemeen

  • Op slechts 40 minuten van Groningen
  • Honden welkom in overleg
  • Yogalessen mogelijk

Naam

Yoga en suppen bij de Witte Raaf in Ravenswoud

Locatie

Compagnonsweg 56
8427 RK Ravenswoud

Contact

Bezoek