Zakelijke arrangementen bij Appelscha

Bij Appelscha vind je de ideale omstandigheden voor een vergadering, training, brainstorm of teambuilding sessie. Je kunt de activiteiten ook heel goed met elkaar combineren. De ondernemers in onze regio regelen het graag!

Zakelijke markt

Inspiratie en ruimte voor goede ideeën

Bij Appelscha hebben wij letterlijk en figuurlijk volop de ruimte voor een effectieve dag. Na een intensieve vergadering, training of brainstormsessie kun je heerlijk genieten van de buitenlucht tijdens een wandeling. Wil je het wat sportiever aanpakken? Dan kies je natuurlijk voor één van speciale arrangementen.

Vergaderen & trainen

Even helemaal klaar met thuiswerken en online vergaderen? Bij Appelscha hebben wij volop de ruimte en vergader je middenin de mooie natuur.

 

Bedrijfsuitje

Zoek je een uitdagend en leuk bedrijfsuitje of wil je na een vergadering op locatie iets actiefs met jouw team? Spring op de fiets, ga met elkaar het Klimpark in, maak een wandeling of pak een golfclub en sla een balletje.

 

Eten & drinken

Energie aanvullen, zo hou je het langer vol! Er zijn voldoende restaurants die een heerlijke lunch of diner voor jou of jouw team kunnen samenstellen. En wat denk je van een BBQ, een lunch op de heide of een koffiepauze in de tuin. Met 10 of meer dan 100 mensen? Geen probleem bij Appelscha.

Zakelijke arrangementen op maat

Dankzij de samenwerkingen met diverse accommodaties heb je bij Appelscha volop mogelijkheden voor een compleet bedrijfsevent. Door leuke locaties, goede faciliteiten, spannende buitenactiviteiten en lekkere lunches met elkaar te combineren, ontstaan verrassende programma's, oof voor jouw vergadering, brainstormsessie of training.

Je regelt het bij Appelscha, we verrassen u graag!

Hieronder zie je een overzicht van bedrijven die je hier graag bij van dienst zijn.