Appartement “Bij Lichtfontein” in Appelscha
Appartement “Bij Lichtfontein” in Appelscha

Thuisgevoel en ruime kamer

Voor een gezellig, warm en zelfs nostalgisch verblijf zit je goed bij “Bij Lichtfontein” in Appelscha. Ons appartement is gevestigd in een voormalige lagere school, waar vele sfeervolle elementen in het pand nog steeds zichtbaar zijn.

Iedereen wordt altijd met veel enthousiasme welkom geheten door gastvrouw Anita en/of gastheer Berend. Je voelt je meteen thuis. De ruime lichte slaapkamer beschikt over een luxe badkamer met een super groot ligbad en een aparte regendouche. Het appartement is geschikt tot 4 personen en ook kinderen zijn van harte welkom. Er is een babybedje en kinderstoel en ook een volledig uitgeruste keuken (o.a. met grote oven, wasmachine en wasdroger). Huisdieren zijn welkom.

Prachtige omgeving

Met de turfroute voor de deur, een fantastisch uitzicht op een uitkijktoren en op steenworpafstand de nationale parken Het Drents Friese Wold en het Fochteloërveen, is er veel beleving tijdens een verblijf in Bed en Breakfast “Bij Lichtfontein”. Kortom, je verblijft in een prachtige omgeving.

Kom volledig toch rust en ervaar complete ontspanning

In het pand is een Centrum voor Levenskunst aanwezig. Wellicht laat je je tijdens je verblijf inspireren door het grote scala aan cursussen, workshops, themadagen, lezingen, concerten en vieringen die het centrum aanbiedt. Vooral in lente- en zomermaanden is het genieten in de royale tuin met diverse terrassen. Waarbij in het voorjaar de bloesem de boomgaard prachtig siert en in de zomer laten de groentes zich zien in de moestuin. Zin in verfrissing? Gasten mogen ook gebruik maken van de schitterende zwemvijver (eigen risico). Bij Lichtfontein kom je volledig tot rust en ervaar je complete ontspanning.

Algemeen

  • Ruimte, stilte en licht
  • Speciale arrangementen mogelijk
  • Turfroute voor de deur

Naam

Appartement “Bij Lichtfontein” in Appelscha

Locatie

Vaart Zuidzijde 120
8426 AK Appelscha

Contact

Bekijk