Met de kinderen op pad

Wat vind je leuk om te doen? Attractiepark Duinenzathe of lekker in het bos?

Actieve vakantie met kinderen

Kom naar Appelscha voor de leukste actieve vakantie met kinderen. Je hoeft je hier geen moment te vervelen door de vele activiteiten die je hier kunt doen. Ga de natuur in met een mountainbike, bezoek de Jongens van Outdoor of loop het blotevoetenpad. Daarnaast kunnen de kinderen zich helemaal laten gaan in attractiepark Duinen Zathe, het bosbad of het beklimmen van een uitkijktoren om heel ver de regio in te kijken. Genieten van het uitzicht in de Bosbergtoren.

Bij het Drents-Friese Wold is heel veel voor de kinderen te doen

Zwemmen bij Appelscha

Een frisse duik in het zwembad. Heerlijk verkoeling zoeken in zwemplas in de zomermaanden. Of sportief de spieren trainen door actief te gaan zwemmen. Bij Appelscha zijn verschillende zwemmogelijkheden, binnenbad, openluchtbaden of zwemplassen. Bijvoorbeeld het Bosbad Appelscha of het overdekte zwembad De Boekhorst in Oosterwolde. Ook bij slechter weer ideaal om te zwemmen. Daarnaast vind je in Haulerwijk het zwembad Haulewelle, in Gorredijk het zwembad Korte Zwaag en in Vledder het Bosbad Vledder.

zwemmen in appelscha

Actieve vakanties bij Appelscha voor kinderen en ouders

Outdoor actieve vakantie met kinderen

Voor de leukste kinderactiviteiten ga je naar De Jongens van Outdoor. Bijna alle activiteiten vinden ‘outdoor’ plaats in het Drents-Friese Wold. Er is voor iedereen een geschikt evenement te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • GPS tochten
  • The Hunger Games
  • Vlotten bouwen
  • Klimmen in het Klimpark of Klimbos
  • Mountainbike clinic
  • Ben jij de Mol by night
  • Fort Veenhuizen

Voor meer informatie neem contact op met de Jongens van Outdoor.

zwemmen in appelscha

Ook kinderen naar het Buitensport Walhalla

Bij Appelscha is iedereen (jong en oud) actief op zijn eigen manier in de natuur!