Vakantie vieren op de camping

Vind rust of wees lekker actief in de natuur!

Ontdek de camping bij Appelscha

Wakker worden door vogelgeluiden of doordat de rits van jouw tent tegen de tentstok aantikt. Of je stapt je caravan uit en je wordt in de ochtend verfrissend wakker door de druppels op je tenen van het vochtige gras. Niets is lekkerder om in de avondzon voor de tent of de caravan door te brengen. De prachtige natuur en de diverse activiteiten voor het hele gezin maken het Buitensport Walhalla bij Appelscha een uitstekende plek om de gehele zomer te verblijven. Vanaf de camping ontdek je snel en gemakkelijk de regio.

Camping Fraai in Haulerwijk

Camping Fraai in Haulerwijk

Bij mini-camping, Theetuin en Bed & Breakfast Fraai in Haulerwijk is het origineel overnachten! Ja écht origineel, of...

Boscamping Appelscha

Boscamping Appelscha

Puur genieten Op zoek naar een kleinschalige, kindvriendelijke camping met een natuurlijke ligging? Op camping Appelscha...

Vier de vrije dagen op de camping

Op de vakantieparken in deze regio ben je omringd door natuur, hierdoor beleef je een echte buitenvakantie. Met diverse routes voor een rit op de fiets, mtb, gravelbike of te paard. Of kies een mooie wandelroute!

Buitensport Walhalla

Bij Appelscha vind je prachtige natuurgebieden, waar je op jouw eigen manier heerlijk kan ontspannen. Dat gebeurt inmiddels al meer dan 100 jaar, vroeger met schoolreisjes en dagjes weg naar de Kale Duinen, of met sportkampen naar één van de vele kampeerboerderijen.

We kunnen dagenlang grote groepen voorzien van verschillende activiteiten in het Buitensport Walhalla. 

Stichting Nobilis - centrum voor prentkunst

Actieve outdoor vakantie

Op zoek naar een actief uitje in het Buitensport Walhalla bij Appelscha? Neem alvast een kijkje in het brede aanbod, er zit gegarandeerd iets voor je tussen! Naast verschillende buitensportactiviteiten, zijn er ook talloze binnenactiviteiten te doen.

camping appelscha lekker actief bezig zijn.

Kinderpret gegarandeerd!

Op de meeste campings kunnen de kinderen worden vermaakt van ’s ochtends tot laat in de avond. Kies je voor ontspanning voor jezelf en wil je dat de kinderen op elk moment van de dag vermaakt kunnen worden, dan kies je voor een iets grotere camping in de natuur!

Met zwemvijvers of zwembaden op loopafstand is ook voor de tieners genoeg vertier te beleven in Zuidoost-Friesland!

pubers vakantie vieren in de natuur vlotbouwen outdoor

Vermaak voor de kleintjes

Ben je vooral opzoek naar een kindvriendelijke camping? Dan kun je o.a. terecht bij Camping Alkenhaer of RCN Vakantiepark de Roggeberg. Er zijn voldoende speeltoestellen, er kan worden gevoetbald en het recreatieteam vermaakt de kinderen tijdens de vakantie. Daarnaast ligt aan de rand van het Nationaal park Drents-Friese Wold de minicamping D’ELF IEKEN. Dit recreatiebedrijf beschikt over een buiten- en binnenspeeltuin. Ook kun je naar elkaar op zoek gaan in het maisdoolhof, als de mais hoog staat.

kinderen vermaken zich in appelscha en elsloo op de camping