Specialiteiten in de theeschenkerij

Geniet van je vakantie bij Appelscha

Theeschenkerij

Theeschenkerij | Even bijkomen met een glas thee, alleen, samen met een vriend of vriendin of in een gezelschap. Bij Appelscha is dit mogelijk in een knusse theeschenkerij of in een mooie aangelegde theetuin. Verse thee (en soms ook koffie) met huisgemaakt gebak of een overheerlijke koek. Met de stilte om je heen. Waar je alleen de vogels hoort en je in alle rust kunt zitten. Dat is pas genieten. In de regio vind je diverse theeschenkerijen die allemaal één ding delen: natuur, een groene omgeving en aangename rust om je heen.

Op zoek naar leuke fietsroutes in de omgeving bij Appelscha?

Restaurant

Heb je een fijne middag gehad in de theetuin en ben je op zoek naar een plek om lekker een hapje te eten of uitgebreid te dineren? In de regio is er voor elke smaak een restaurant te vinden. Geniet bijvoorbeeld van een lekker gerecht bij restaurant ’t Witte Huis in Donkerbroek, of ga met het hele gezin naar restaurant en eetcafé De Bosberg in Appelscha. Bij de pizzeria in Oosterwolde kom je in Italiaanse sferen, terwijl het monumentale pand van restaurant Lunia in Oldeberkoop al een pareltje op zich is.

Het Bruin Café in Oosterwolde
terras pakken in de vakantie bij appelscha

Terrasje pakken?

Even bijkomen met een bak koffie, glas thee of een borrel. Je hebt het verdiend, want je bent heerlijk actief bezig geweest in de natuur. Daar is immers het Buitensport Walhalla dé plek voor! Nu wil je even een moment voor jullie zelf… Dat kan goed op onze terrasjes. Of je nu in Appelscha, Olderberkoop, Haulerwijk of Oosterwolde bent. Alleen, samen met een vriend of vriendin of in een gezelschap. Overal ben je van harte welkom!