Hole in one!

Leef je uit op de golfbaan en bij Appelscha doe je dat midden in de natuur.

Golfen, Pitch en Put, Midgetgolf

Golfen bij Appelscha midden in de natuur

Kom golfen midden in de natuur. Want steeds meer onderzoeken tonen aan dat wandelen een zeer goede manier van sporten is. Wandelen verkleint het risico op diverse ziekten en het zorgt voor een positief effect op uw gemoedstoestand. Wandelen tijdens het golfen is dus supergezond!

Verlaging van het stressniveau

Golfen bevat meerdere elementen die stressverlagend werken. Wandelen is goed voor de geest en ontspant het lichaam. Ook liggen golfbanen op rustige natuurterreinen waardoor je de dagelijkse drukte helemaal achter je kan laten. Een ronde golf wordt daarom al snel een ontspanning voor lichaam en geest. Zeker wanneer je gaat golfen bij Appelscha, want hier speel je midden in het natuur.

Golfen bij Appelscha is goed voor de sociale contacten

Door samen te gaan golfen ontspant u en komt u andere mensen tegen. Dit geeft u op meerdere manieren een positief gevoel.

Golfen op de Hildenberg appelscha buitensport walhalla

Golfpark de Hildenberg

Golfpark de Hildenberg in Appelscha is een fraai gelegen 9-holes NGF wedstrijdbaan. De baan onderscheidt zich door mooie hoogteverschillen, uitdagende waterpartijen/bunkers en duinachtige zandverstuivingen die de natuur van het Drents-Friese Wold doen weerklinken. Het park beschikt ook over uitgebreide oefenfaciliteiten en zelfs voor de toerist die nog nooit op een golfbaan heeft gestaan zijn een aantal leuke activiteiten voor een eerste kennismaking met deze prachtige sport. Compleet met driving range, chipping green en oefenbaan. Speel bijvoorbeeld pitch en put! Bovendien kun je op het terras van de Brassier van de Hildenberg terecht voor een gezellig een hapje en een drankje.

Midgetgolfpark Friesland

In een prachtig aangelegd park, midden in het bos van Appelscha bij de zandvlakte, ligt Midgetgolfpark Friesland. Midgetgolfpark Friesland beschikt over twee verschillende circuits van elk 18 holes. Een traditionele midgetgolfbaan en een Zweedse viltbaan. Hier varieert de lengte van een ´hole´ van 8 tot 13 meter. Dat is 1,5 tot 2 keer zo lang als een traditionele baan. De moeilijkheidsgraad ligt ook iets hoger. Midgetgolf is een gezonde en ontspannende buitensport die door jong en oud gespeeld kan worden. Gezellig met de kinderen maar ook super voor een personeelsuitje, schoolreis of familiefeest.

midgetgolfpark friesland bij Appelscha minigolfen in de vakantie

Alle buitenactiviteiten op een rijtje

-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha
-buitensport-walhalla-appelscha