Leuk dagje uit met de kids

Kom eens kijken bij Attractiepark Duinenzathe

Appelscha Duinen Zathe

Appelscha Duinen Zathe | Wanneer je aan Appelscha denkt, dan is Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Voor één entreeprijs toegang tot alle attracties en onbeperkt eten & drinken!

Attractiepark in Appelscha

Appelscha Duinen Zathe is begonnen als koffie- en theeschenkerij. Hier plaatste de eigenaar zelf houten speeltoestellen. Geleidelijk aan werd alles moderner. Er kwamen steeds meer grote moderne attracties: autoscooters, oldtimers, een carrousel en een achtbaan. Later kwamen onder andere het spookhuis en het theater erbij. In 2002 werd het attractiepark verplaatst van de Boerestreek naar de Noorder Es in Appelscha. Zo kon het park nóg meer uitbreiden. Duinen Zathe is vandaag de dag een super leuk en overzichtelijk park geworden. Door de komst van het verkeerspark hebben ze een leuke variatie weten te maken, wat uniek is in Nederland!

De leukste attracties voor kinderen bij Appelscha Duinen Zathe

Wij hebben veel leuke attracties, zoals de Super Nova en Spur & The Big Apple. Wanneer je achtbanen wat enger vind, heeft Duinen Zathe ook leuke glijbanen of klimtoestellen. Voor alles is er wat wils. Vooral kinderen t/m 12 jaar zullen zich prima een dag gaan vermaken in het park. Naast het park zelf hebben we ook leuke winkels in het park én een all-inclusive concept! Je kan namelijk de hele dag onbeperkt eten en drinken krijgen in het park. Dat klinkt als een perfect onbezorgd dagje uit toch? Je vind het park dus in Appelscha in Friesland. Wil je meer info over dit attractiepark? Kijk dan op de webstie van Appelscha Duinen Zathe.

Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha
Fietsen vanuit Appelscha naar fiets beleefpad Drents Friese Wold vakantiebestemming friesland