Appelscha Pretpark

plezier voor het hele gezin!

Appelscha Pretpark Duinen Zathe

Appelscha pretpark | Voor een compleet en betaalbaar dagje uit met het gezin moet je bij het pretpark in Appelscha zijn. Bij Duinen Zathe beleef je een dag vol plezier inclusief eten & drinken. Ontdek de verschillende attracties voor jong en oud en klim en klauter op de klimtoestellen. Voor een dag vol plezier en vermaak ben je hier aan het goede adres.

Ontdek Duinen Zathe

Attractiepark Duinen Zathe is een onlosmakelijk begrip als je aan Appelscha denkt. Dit attractiepark is begonnen als koffie- en theeschenkerij. Hier werden houten toestellen bijgezet en geleidelijk aan werden dit er steeds meer en werden ze moderner. Tegenwoordig staan er vele moderne attracties. Groot en klein. Zo kun je vliegen in de Supernova, Flying Heli’s, Mini-Jet of de Flying Swing. Ben je een echte waaghals? Ga dan voor de verschillende achtbanen of het spookhuis. Doe een wedstrijdje wie er het eerste beneden is in de Reuzenglijbaan. Of ga in een rubberbootje van de hoge glijbaan Hara Kiri. Hou jij wel van een beetje botsen? Ga dan in de botsauto’s of ga zelfs op het water het gevecht aan in de botsbootjes.

Klimmen en klauteren kan natuurlijk ook in het attractiepark. Ontdek het vulkaaneiland en klim op de grote vulkaan. Voor één dag een piraat zijn kan op het grote piratenschip. Of leef je uit in het grote speelkasteel. Voor alle waaghalzen zonder hoogtevrees.

Haal je eigen rijbewijs in Appelscha pretpark

Naast alle attracties is er ook nog een groot verkeerspark. Leef je uit in je trapauto en als je je goed aan de regels houdt, kun jij je eigen rijbewijs halen. Het verkeerspark heeft verkeersborden, een tankstation en een rotonde. Het is net of je echt op de weg rijdt. Maak er een leerzaam dagje van en leer de verkeersregels, parkeren, voorrang verlenen en invoegen. En houd je aan de regels, want er is zelfs een politieagent die een oogje in het zeil houdt.

Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha
Fietsen vanuit Appelscha naar fiets beleefpad Drents Friese Wold vakantiebestemming friesland