Bij Appelscha zijn genoeg speeltuinen

Van attractiepark tot een grote speeltuin

Speeltuinen bij Appelscha 

Appelscha speeltuin | Waar houden jullie van in het gezin? Stoere lange wandelingen maken in het bos of lekker met je blote voeten door de modder? Lekker samen klimmen door de bomen? Kom dan met het hele gezin naar de regio Appelscha! Er is ontzettend veel te beleven, zoals bijvoorbeeld het pretpark Duinenzathe, een potje golf op de midgetgolfbaan, of lekker de natuur in! In de natuur bij Appelscha vind je  een grote uitkijktoren om heel ver in de regio te kijken.

Duinen Zathe Appelscha speeltuin

Wanneer je denkt aan Appelscha, dan is het Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol met plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud. Voor één entreeprijs heb je toegang tot alle attracties en ook heerlijk onbeperkt eten & drinken!

Speeltuin bij Elsloo

Als je op zoek bent naar Appelscha speeltuin, dan is dit perfect! Bij Binnen- & Buitenspelen, het speelterrein van het recreatiebedrijf D’ELF IEKEN, is echt werkelijk van alles te doen voor kinderen. Speelplezier is zeker weten gegarandeerd! Het is een leuke locatie voor een dagje uit en als je wilt, kan je er ook kamperen. Racen op de trekker, springen op een springkussen en staat het mais hoog? Dan maak je een rondje door het maisdoolhof. Een educatieve route, geschikt voor alle leeftijden. Ongeacht het weer is hier de mogelijkheid om te spelen! Zoals de naam al zegt is er een binnen- en een buitenspeeltuin. Spelen bij D’ELF IEKEN is dus leuk als het mooi weer is, maar ook met regenachtig weer vermaak je je hier goed. Bij mooi weer ga je lekker naar buiten, spelen met water en zand, een ritje op de kabelbaan, spelen op de wipwap en schommels. Is het weer niet zo mooi? Dan kunnen de kids binnenspelen. Voor de allerkleinsten is er een ‘softplay zone’. Hier kunnen ze kruipen en spelen met zachte blokken.

Speelbos Drents-Friese Wold

Bij het Buitencentrum van Staatsbosbeheer is het speelbos Drents-Friese Wold. Het is een plek waar je je lekker kunt uitleven. Kom er huttenbouwen in het bos of kruip door tunnels. Beklim de heuvel, waar je bovenop een uitkijkpunt vindt. Of glijd met de kabelbaan naar beneden. En kom jij zonder natte voeten over de speelsloot aan de overkant? Hebben jullie honger gekregen, dan de grote picknicktafel bij het speelbos een mooie plek om de buik te vullen en uit te rusten.

Speelbos Drents-Friese Wold