Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha
Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha

Wanneer je aan Appelscha denkt, dan is Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe een onlosmakelijk begrip. Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier inclusief eten & drinken! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

Voor één entreeprijs toegang tot alle attracties en onbeperkt eten & drinken!

Familiedag organiseren?

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe heeft verschillende familiearrangementen die garant staan voor een gedenkwaardig familieuitje in Appelscha, Friesland. Samen met de familie geniet je onbeperkt van alle attracties. In onze sfeervolle familiezaal verwelkomen wij je met koffie/thee en gebak. Dit op het door jouw gewenste tijdstip. Bovendien staat er later op de dag een heerlijke brunch of een uitgebreid buffet klaar.

Waarom Duinen Zathe in Appelscha een goede locatie is voor jouw familiedag, cursus of vergadering? Wij nodigen je graag uit om eens langs te komen en ter plekke onze sfeervolle zalen te bekijken en de arrangementen door te nemen.

Let op: Duinen Zathe is tijdens de winterperiode gesloten. In het voorjaar gaat het park weer open. Houd de website in de gaten voor de actuele openingstijden

Algemeen

  • Compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin
  • Entreeprijs inclusief onbeperkt eten en drinken
  • Familiedag met brunch of buffet

Naam

Verkeers- en Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha

Locatie

Noorder Es 1
8426 GW Appelscha

Contact

Koop uw tickets