B&B Bij de Compagnons in Waskemeer
B&B Bij de Compagnons in Waskemeer

Comfort en gemak in de schaapherderswagen

Overnachten in een authentieke schaapherderswagen. Dat is wat B&B Bij de Compagnons in Waskemeer biedt. De schaapherderswagen is een echte Engelse traditie die een lange en boeiende voorgeschiedenis kent. De charme en de rijke cultuurhistorische achtergrond is dan ook gebruikt voor de bouw van een eigen unieke wagen, die comfort en gemak biedt.

Overnachten in een parktuin

Bij B&B Bij de Compagnons overnacht je in schaapherderswagen ‘Gritstone’. De B&B heeft een uitgeruste keuken met alle benodigde faciliteiten, zoals een inductiekooplaat en koelkast. Ook heb je een eigen badkamer met inloopdouche en toilet. De wagen heeft een plekje in een prachtige parktuin en uitzicht op de natuurlijke vijver of de omringende velden. Als gast deel je de tuin met de vogels, eekhoorntjes, marters en een incidentele ree.

Omringd door natuur

B&B Bij de Compagnons staat midden in het landschap van het Drents-Friese Wold. Dichtbij is het Blauwe Bos, waar het fijn wandelen is. In de nabije omgeving biedt het dorp Haulerwijk voorzieningen, zoals een restaurant, supermarkt en bakker.

Algemeen

  • Unieke B&B in de vorm van schaapherderswagen
  • Omringd door natuur
  • Gelegen in een prachtige parktuin

Naam

B&B Bij de Compagnons in Waskemeer

Locatie

Compagnonsweg 39
8434 NX Waskemeer

Contact

Bezoek