B&B De Spelthoeve in Elsloo
B&B De Spelthoeve in Elsloo

De Spelthoeve

De Spelthoeve is landelijk gelegen buiten het dorp Elsloo. Wij beschikken over een aantal mooie ruime kamers voorzien van een tweepersoonsbed en een zithoek. Ook heeft u de mogelijkheid om koffie of thee te zetten. Gasten kunnen op eigen terrein parkeren, fietsen binnen stallen en opladen en zijn altijd welkom bij ons voor een drankje en een leuk gesprek. Ook alleenreizende gasten zijn bij ons van harte welkom.

Actief de omgeving verkennen

De omgeving leent zich uitstekend voor een actief verblijf. De gemeente Ooststellingwerf, met als toeristisch middelpunt het dorp Appelscha, heeft fietsers, wandelaars en mountainbikers veel te bieden. In Appelscha is een klimpark en de Bosbergtoren kan bezocht worden. Ook voor een bezoek aan Golfpark De Hildenberg is De Spelthoeve een geschikte verblijfplaats.

Genieten van de natuur

Vanuit De Spelthoeve ligt veel mooie natuur op loop- en fietsafstand: Aekingerzand, het Canadameer, De Schaopedobbe, Fochteloërveen en het Drents-Friese Wold. Bos, heide en weidse uitzichten wisselen elkaar af.

Erop uit!

Wandelend of fietsend Ooststellingwerf of het Drents-Friese Wold verkennen? Het kan vanuit De Spelthoeve. De Spelthoeve ligt nabij het Stellingenpad en is ook overnachtingsadres voor de “Streekwandeling de 100 km van Appelscha”; een wandelroute die u langs de mooiste plekken van Ooststellingwerf leidt.

Naam

B&B De Spelthoeve in Elsloo

Locatie

Hoofdweg 61
8424 PK Elsloo (Frl)

Contact

Bezoek