B&B Veendijkhoeve in Oosterwolde
B&B Veendijkhoeve in Oosterwolde

Fijne vakantiewoning

Gelegen tussen de landerijen van Oosterwolde en Veenhuizen ligt B&B/vakantiewoning Veendijkhoeve. De fijne vakantiewoning biedt ruimte aan twee tot maximaal zes gasten. Ook zijn twee honden per verblijf welkom (meer in overleg). De Veendijkhoeve is zowel met als zonder ontbijt te boeken.

Comfortabel verblijf

De Veendijkhoeve heeft een gezellige woonkamer, keuken met faciliteiten en drie gastenkamers. De royale, luxe badkamer met ligbad en regendouche biedt alle comfort. Ook zijn er twee aparte toiletten. De woning heeft de beschikking over een gedeelte van de tuin en een privé terras van circa 36 m2. Belangrijk om te weten: je deelt de accommodatie nooit met andere gasten van buiten jullie gezelschap, dus privacy is gewaarborgd.

Dichtbij de mooiste natuurgebieden

B&B/vakantiewoning Veendijkhoeve is ideaal gelegen voor natuurliefhebbers. Zo is het unieke hoogveengebied Fochteloërveen dichtbij de B&B. Vanaf het perceel ben je na het oversteken van de weg bij de Weperbult, een royaal losloopgebied voor honden. Na het afdalen van de Weperbult wandel of fiets je zo het Fochteloërveen in. Ook bijzondere dorpen als Veenhuizen, Appelscha en het prachtige natuurgebied Drents-Friese Wold liggen op fietsafstand.

Algemeen

  • Honden welkom
  • Verhuur vakantiewoning altijd aan 1 gezelschap
  • Dichtbij natuurgebieden en bijzondere dorpen

Naam

B&B Veendijkhoeve in Oosterwolde

Locatie

Weperpolder 11
8431 RL Oosterwolde

Contact

Bezoek