Bed & Breakfast Aekingahof in Appelscha
Bed & Breakfast Aekingahof in Appelscha

Bed & Breakfast, vakantiehuis en Scandinavische blokhutten

In Appelscha, aan de rand van het Drents Friese Wold, staat het landgoed Aekingahof. Met maar liefst 1,5 hectare is dit de ideale uitvalsbasis voor je vakantie. Je kunt kiezen uit een verblijf in de bed & breakfast, een vakantiehuis of één van drie Scandinavische blokhutten.

Bed & Breakfast

De B&B vind je in een woonboerderij op de eerste verdieping. Deze verdieping heb je als gast geheel tot jouw beschikking. Er zijn twee kamers beschikbaar, daarmee is het geschikt voor 2 tot 4 personen. Je slaapt heerlijk in de uitstekende boxspring bedden en ’s ochends kan je genieten van een lekker ontbijtje. Bij goed weer kan je neerstrijken op een van de terrassen op het landgoed. Hier geniet je van de mooie natuur.

Scandinavische Blokhutten

De Scandinavische Blokhutten zijn geschikt voor 2 personen. Ze staan in een natuurlijke omgeving en je hebt een eigen (overdekt) terras, een woonkamer/keuken, een slaapkamer en een badkamer. Ze zijn van alle gemakken voorzien!

Vakantiewoning

De vakantiewoning, genaamd De Grutto, is 72m2 groot en geschikt voor 2 personen. De woning is tegen de woonboerderij aangebouwd en je hebt een eigen ingang. Er is een woonkamer, een keuken en via de schuifdeuren kom je op je eigen terras met volop privacy. Er is een slaapkamer, een badkamer en een apart toilet aanwezig.

Ideale ligging

De Aekingahof ligt midden in de natuur en toch vlak bij het gezellige dorp Appelscha, slechts op 1 kilometer afstand. Hier vind je allerlei winkels, restaurants en andere faciliteiten.

Algemeen

  • Geschikt voor alle seizoenen
  • Comfortabele en complete inrichting
  • Gratis wifi beschikbaar

Naam

Bed & Breakfast Aekingahof in Appelscha

Locatie

Aekingaweg 3
8426 GN Appelscha

Contact

Reserveren