Bed & Breakfast De Boksloot Bed en Brochje in Ravenswoud
Bed & Breakfast De Boksloot Bed en Brochje in Ravenswoud

Genieten op de grens van Drenthe en Friesland

Midden in de natuur, op de grens van Drenthe en Friesland, vind je de Boksloot. Je slaapt in een landelijk gelegen boerderij in het dorpje Ravenswoud. Een paar jaar geleden werd deze B&B verkozen tot beste B&B van Nederland. Dit wil je niet missen!

Veel privacy

Deze B&B, geschikt voor twee personen heeft een oppervlakte van 70m2 en een eigen ingang. Volop privacy dus! De kamer bevindt zich op de begane grond en heeft een slaapkamer en eigen douche en toilet op de gang. Je kunt gebruik maken van een woon- en eetkamer waar je een grote tafel vindt om lekker aan te ontbijten of te lezen.

Voor wandelliefhebbers

In de omgeving van de Boksloot kunnen wandelaars prima genieten. Binnen een minuut ben je in het bos of op het Fochteloërveen. Hier kan je ook Kraanvogels spotten. Daarbij ligt de Boksloot aan het Drenthepad; een wandelpad van ruim 324 dwars door Drenthe.

Sportief en cultuur

In de omgeving van deze B&B is ook genoeg vertier voor sport- en cultuurliefhebbers. Bezoek bijvoorbeeld een museum, zoals het gevangenis- en museumdorp Veenhuizen. Liever iets sportiefs? Kies dan voor één van de mooiste mountainbikeroutes van Nederland in Appelscha. Ook leuk: voor de B&B ligt een kanoroute. Kano’s zijn te huur bij de accommodatie. Verschillende dorpen en steden liggen in de buurt als je een dagje wilt winkelen.

Algemeen

•    Honden zijn toegestaan
•    Gratis wifi
•    Koffie- en theefaciliteiten inbegrepen

Naam

Bed & Breakfast De Boksloot Bed en Brochje in Ravenswoud

Locatie

Bokslootsweg 15
8427 RL Ravenswoud

Contact

Bezoek