Bed & Breakfast De Eikenhorst in Elsloo
Bed & Breakfast De Eikenhorst in Elsloo

Overnachten in een Zweedse woning

Bed & Breakfast de Eikenhorst bevindt zich op de eerste verdieping van een Zweedse woning, in het dorp Elsloo. In de sfeervolle gastenkamer voel je je gegarandeerd thuis. Geniet van rust en ruimte in een mooie omgeving.

Oog voor detail

Deze B&B, ingericht met oog voor detail, is geschikt voor twee personen. Je hebt beschikking over een fijn, eigen balkon en er staat een tweepersoons bed met heerlijke matrassen. In de kamer is Wifi en een flatscreen tv aanwezig. Daarnaast is er een koelkast, waterkoker en Senseo apparaat, zodat je zelf koffie en thee kunt zetten.

Fieten en wandelen in het Drents-Friese Wold

Hou je van fietsen of wandelen? Dan zit je hier goed. De B&B is een uitstekend startpunt voor fiets en/of wandeltochten midden in het Drents-Friese Wold.

Lekker eten

De gastvrouw houdt van koken en bakken. Wat een geluk! ’s Ochtends serveert ze een uitgebreid ontbijt op je kamer, voornamelijk bestaande uit streekproducten. Wil je een lunchpakket voor onderweg, of lekker genieten van een diner? Ook dat is op aanvraag mogelijk. Er is geen kookgelegenheid in de eigen kamer, maar in de nabije omgeving vind je veel restaurants.

Algemeen

  • Een Zweedse woning
  • Ideaal startpunt voor fietsers en wandelaars
  • Ook lunch en diner mogelijkheden

Naam

Bed & Breakfast De Eikenhorst in Elsloo

Locatie

Eikenhorst 6
8424 ST Elsloo

Contact

Reserveren