Bed & Breakfast De Gouden Vlo in Donkerbroek
Bed & Breakfast De Gouden Vlo in Donkerbroek

Overnachten in een voormalig Dorpscafé

Bed en Breakfast De Gouden Vlo in Donkerbroek is gevestigd in een historisch pand uit 1857. Het ligt in het centrum van het dorp bij de brug over de Opsterlandse Compagnonsvaart (Turfroute). Destijds was het een stopplaats voor de postkoets. Er was jarenlang een herberg in gevestigd waar ook de mogelijkheid was om de paarden te verzorgen. Het huis is herkenbaar aan de 3 oude leilinden en de oude beuk.

Donkerbroek

In het dorp Donkerbroek vind je alles wat je nodig hebt. Een supermarkt, een bakker, een fietsenmaker, een aantal winkels en meerdere restaurants en eetcafés. Daarnaast is de omgeving meer dan geschikt voor wandelaars en fietsers. Verschillende routes leiden je naar de mooie natuurgebieden en naar de prachtige nationale parken. Ook het huren van een fiets of een e-bike is mogelijk bij deze bed & breakfast.

De kamers en ontbijt

De B&B heeft twee kamers, beide liggen op de eerste verdieping van het huis. Eén van de kamers heeft een tweepersoons bed (1.40 x 2.00 m.), de andere heeft twee vrijstaande hotelbedden (0.90 x 2.10 m.). Daarnaast hebben beide kamers een tafel waar je eventueel aan kunt werken. Voor de gasten is er een gezamenlijke douche en apart toilet. Elke kamer heeft badjassen, slippers en een haardroger. Daarnaast is op de overloop een kleine loungeruimte ingericht waar je als gast koffie of thee kunt pakken en lekker kunt lezen, relaxen of wat je maar wilt. Het ontbijt wordt, na het luiden van een bel, boven op een groot dienblad geserveerd. Je kunt op de kamer ontbijten of, bij goed weer, in de tuin. Beide kamers hebben een radio.

Algemeen

  • E-bikes/fietsen verhuur mogelijk
  • Mooie locatie aan de vaart
  • Rustige omgeving

We zijn te bereiken op 06-49209219 en 0516-426592

Naam

Bed & Breakfast De Gouden Vlo in Donkerbroek

Locatie

Vossenheer 1
8435 WL Donkerbroek

Contact

Bezoek