Bed & Breakfast de Witte Raaf in Ravenswoud
Bed & Breakfast de Witte Raaf in Ravenswoud

Bed & breakfast de Witte Raaf in Ravenswoud is dé plek om te ontspannen.

Zoek je een B&B waar je helemaal tot rust komt? Dan is B&B de Witte Raaf in Ravenswoud een ideale plek. Midden in de natuur staat deze B&B met vijf kamers en een gemeenschappelijke ruimte met keukentje. Het biedt onderdak aan 10 gasten. Het kleine Zaaltje op de eerste verdieping kan nog apart geboekt worden als extra gemeenschappelijke ruimte. De boerderij ligt verscholen in het groen, de kamers zijn comfortabel en de dag sluit je fantastisch af in de serre met uitzicht over de weilanden en bossen. Vaak staan er reeën op het veld terwijl je de zon achter de bomen ziet zakken.

Ook kampeerders zijn welkom

Laat je door de vogels wekken in je tentje op de mini-natuurcamping. Achter de pittoreske vijver hebben we plek voor ongeveer 7 tentjes. Het charmante veldje wordt door de bossige boerderijtuin onttrokken aan het zicht van de oude boerderij. Er zijn een paar picknicktafels, een kampvuur, een watertappunt en een stopcontact om je telefoon op te laden.

Overnachten in een yurt

Op het terrein staat ook een authentieke Mongoolse, handgemaakte yurt. Tussen de bomen, met een open plek voor een vuurplaats en een tuintafel waar je ’s ochtends heerlijk een kopje koffie of thee drinkt.

Wandel- en fietstochten

Vanuit de B&B en de camping kun je heerlijke wandeltochten maken door de Compagnonsbossen. Je stapt vanuit de boerderij zo het bos in! Fiets je liever? Het Drents-Friese Wold in de achtertuin biedt de meest fantastische fietsroutes. Ook het nabijgelegen Fochteloërveen is een uniek natuurgebied om al wandelend of fietsend te ontdekken.

Algemeen

  • Midden in de natuur
  • B&B en mini natuurkampeerterrein
  • Ruimte voor o.a. training, coaching, yoga voor max. 10 personen

Naam

Bed & Breakfast de Witte Raaf in Ravenswoud

Locatie

Compagnonsweg 56
8427 RK Ravenswoud

Contact

Machiel van Westerhoven en Amanda Zeegers
Tel: 06-53957470 / 06-11110982
info@de-witte-raaf.nl
www.de-witte-raaf.nl

Bezoek