Bed & Breakfast en Camping Fraai in Haulerwijk
Bed & Breakfast en Camping Fraai in Haulerwijk

Bij mini-camping, Theetuin en Bed & Breakfast Fraai in Haulerwijk is het origineel overnachten!

Ja écht origineel, of eigenlijk gewoon fraai overnachten. De verscheidenheid aan mogelijkheden.

Bed & Breakfast Fraai

Een B&B in een fraai onderkomen! Overnachten in niet zomaar een kamer maar in een van de twee leuke retro-caravans: Snoes of King. Of in de pipowagen Vrijer. Of misschien gaat je voorkeur wel uit naar de prachtige Buggenhoutse woonwagen genaamd De Barones. Iedere accommodatie heeft zo zijn eigen charme.

Meer overnachtingsmogelijkheden

Naast de leuke accommodaties is er ook een mogelijkheid om te overnachten met je eigen camper, caravan of tent. Heb je zelf geen tent ook een tent met twee cabines kun je bij ons huren. De camping biedt ruime plaatsen en heeft de sfeer van een natuurcamping. Je mag bij Camping Fraai een vuurtje stoken in een mooie houtkachel die je op je eigen plek mag zetten. Heb je zin om andere mensen te ontmoeten, dan kun je een gezamenlijk kampvuur maken. Zowel de gasten van de B&B als van de camping kunnen gebruik maken van de ontbijtservice, heerlijk uitgebreid en geserveerd in lekker truttig bloemetjesservice.

Fraaie verkiezing

Fraai houdt elk jaar de verkiezing van Het Meest Fraaie Kampeermiddel van het jaar en nodigt daarom mensen met leuke campers, busjes, retro-caravans en/of bijzondere tenten uit om te komen overnachten. Een keer per jaar is het sowieso al een festijn van mooie kampeermiddelen bij het retro- en oldtimerkampeerweekend, het 2e weekend in september.

De omgeving

Het dorp Haulerwijk is op loopafstand, makkelijk voor als je met de camper of het Openbaar Vervoer komt. En wist je dat dit dorp zich bevindt op het Drie Provinciënpunt en ook nog net in Zuidoost Friesland. De bushalte is voor de deur en de bus brengt je rechtstreeks naar Assen of Drachten, hoe makkelijk is dat! Maar ook kun je met de fiets goed de omgeving in je opnemen, of wandelend. In het Blauwe Bos in Haulerwijk kun je goed wandelen, fietsen, kortom genieten van de natuur. Ook kun je je hond hier in bepaalde zones heerlijk vrij laten loslopen. In de zomermaanden biedt de gezellige pluktuin in Haulerwijk een leuk uitje. En voor vertier op een enorme rommelmarkt kun je in de zomer terecht in Bakkeveen. Dat ligt slechts op 10 minuten van ons fraaie plekje. Ook bevindt zich in het dorp openluchtzwembad Haulewelle. Heerlijk om er in de warme zomermaanden verkoeling te zoeken. En nog leuker: bij Bed & Breakfast ontvang je zelfs vrijkaartjes voor het zwembad bij een overnachting. Dan is nog eens fraai!

Algemeen

  • Slapen in de meest unieke accommodaties
  • Ontbijtservice is mogelijk
  • Bushalte voor de deur

Naam

Bed & Breakfast en Camping Fraai in Haulerwijk

Locatie

Hoofdweg boven 41
8433 LC Haulerwijk

Contact

Bezoek