Bed & Breakfast Janneke in Elsloo
Bed & Breakfast Janneke in Elsloo

Midden in Elsloo

Zoek je een fijne plek voor een weekendje weg of een vakantie in eigen land? Dan is B&B Janneke, in het hart van Elsloo, de perfecte plek. Hier geniet je elke dag van de natuur om je heen.

Twee kamers

De B&B heeft twee kamers. De Linde kamer op de begane grond en De Riete kamer op de eerste verdieping. Beide kamers hebben een fijne twee persoons boxspring en modern uitgeruste badkamers. Je ontbijt wordt ’s ochtends op de kamer geserveerd en in de kamer vind je koffie en thee faciliteiten waar je de hele dag gebruik van kunt maken.

Terras en buitenkeuken

Deze B&B staat midden in het gezellige dorp Elsloo. Sinds kort is er een gezellige tuinoverkapping, met een eenvoudige buitenkeuken aanwezig. Hier kan je als gast gebruik van maken. Zo kan je lekker buiten genieten van het mooie weer.

Veel natuur

Het Drents Friese Wold is geschikt als je van wandelen en fietsen houdt. Maar je vindt in de directe omgeving nog veel meer natuur: De Tjongervallei, het Fochteloërveen, De Kale Duinen, De Schaopedobbe en De Stobbepoel zijn voorbeelden van prachtige natuurgebieden waar je alle rust en ruimte vindt. Ga je er een hele dag op uit? Dan kan Janneke een lekker lunchpakket voor je verzorgen.

Algemeen

  • Fiets- en wandelroutes beschikbaar
  • Booking.com review award van een 9.5
  • Omringd door natuurgebieden

Naam

Bed & Breakfast Janneke in Elsloo

Locatie

Hoofdweg 20
8424 PL Elsloo

Contact

kamer boeken