Bed & Breakfast Klokhuis in Langedijke
Bed & Breakfast Klokhuis in Langedijke

Voor natuurliefhebbers

Als je van buitenleven en van luxe houdt, dan is B&B Klokhuis in Langedijke geschikt voor jou. Deze B&B ligt nabij het Drents-Friese Wold en is ideaal voor fietsers, wandelaars, ruiters en golf- en natuurliefhebbers.

Veel comfort

De B&B biedt, met een eigen opgang, veel privacy. Er is een douchegelegenheid met inloopdouche en een apart toilet. In de kamers staan comfortabele boxspringbedden. Ook vind je hier een koelkastje en een koffiezetapparaat zodat je de hele dag van een lekker kopje koffie kunt genieten.

Vers ontbijt

Het ontbijt wordt in de ochtend geserveerd in een algemene ruimte met een gezellige houtkachel. Het ontbijt wordt vers gemaakt.

Vakantie te paard

In het Drents-Friese Wold ligt een groot aanbod aan ruiterroutes. Ga je op vakantie met je paard, dan is deze omgeving dus perfect. En niet alleen jij hebt een fijn onderkomen, maar ook je paard krijgt een fijne plek in een lichte stalling. Zo is het voor beide echt vakantie!

Mooie natuur

Het Drents-Friese Wold is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Het is een aantrekkelijk leefgebied voor veel dieren en planten. Er lopen allerlei fietspaden, wandelpaden en routerroutes (75 kilometer) waarmee je de mooie natuur kunt ontdekken.

Algemeen

  • Geschikt voor paardenliefhebbers
  • In het gezellige dorpje Langedijke
  • Vers ontbijt

Naam

Bed & Breakfast Klokhuis in Langedijke

Locatie

Steenmaatsdijk 2
8425 SJ Langedijke

Contact

Bezoek