Bed & Breakfast Mooiverblijf in Oosterwolde
Bed & Breakfast Mooiverblijf in Oosterwolde

Gastvrijheid en oprechte aandacht in een rustige omgeving. Dat is Bed & Breakfast Mooiverblijf. Aan de rand van het dorp Oosterwolde verblijf je op een plek waar je je snel thuis voelt. In de nabijheid van prachtige natuurgebieden zoals het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen.

Oase van rust

Het perceel waar Mooiverblijf staat, heeft de charme van een klein landgoed. Je rijdt vanaf de openbare weg de 150 meter lange ‘eigen weg’ op, dat is ingesloten tussen twee boswallen en weilanden. De B&B is vrij van verkeer en bevindt zich in een oase van rust. Op het terrein is er ruime parkeergelegenheid.

Comfort

De twee luxe gastverblijven zijn van alle comfort voorzien. Elke accommodatie beschikt over een zitgelegenheid met een pantry en een aparte slaapkamer met een eigen badkamer en toilet. Ook hebben ze een pelletkachel en een airco, die warmte en koelte geven wanneer dat nodig is. Zo is het super comfortabel verblijven bij Mooiverblijf. Op je eigen terras geniet je met een hapje en een drankje van het prachtige uitzicht over de weilanden en boswallen.

Algemeen

  • 11 kWh lader aanwezig voor elektrische auto
  • Privé terras
  • Rust in een natuurlijke omgeving

Naam

Bed & Breakfast Mooiverblijf in Oosterwolde

Locatie

Prandinga 42a
8431 VP Oosterwolde

Contact

Tel: 06 – 10966561
www.mooiverblijf.nl

Bezoek