Bed & Breakfast Noflik in Haule
Bed & Breakfast Noflik in Haule

Aangenaam genieten

Noflik betekent genoeglijk of aangenaam in het Fries. Dat is precies waar deze B&B voor staat. Geniet met een kopje koffie of thee in de tuin of van het mooie uitzicht vanuit de ruime living. Rust en gezelligheid; je hebt het hier hoe dan ook naar je zin.

4 kamers

De B&B heeft 4 verschillende kamers. Je kunt de kamers los van elkaar reserveren, maar het is ook mogelijk om de gehele verdieping te boeken als je met meerdere personen komt. Er is een gemeenschappelijke living waar je fijn tot rust kunt komen. Ook de badkamer is voor gemeenschappelijk gebruik. Elke kamer heeft wel een eigen wastafel en er is een extra toilet beschikbaar op de begane grond.

Ontbijtje

De eigenaren zorgen voor een uitgebreid ontbijt met warme broodjes en een vers gekookt of gebakken eitje. Hoe heerlijk klinkt dat?! Daarna kan je er vol energie op uit om de omgeving te ontdekken. Ga de natuur in of kies voor een stedentrip naar Groningen, Assen, Leeuwarden of Heerenveen.

Landelijk gelegen

Bed & Breakfast Noflik Haule is landelijk gelegen, midden in mooie bos- en natuurgebieden, zoals ‘Het Blauwe Bos’, de bossen van Bakkeveen, de heide van Duurswoude en het Fochtelooerveen. Ideaal voor natuurliefhebbers!

Algemeen

•    Gratis wifi
•    Landelijk gelegen met veel ruimte
•    Meerdere kamers beschikbaar

Naam

Bed & Breakfast Noflik in Haule

Locatie

Zwetteweg 19
8432 PN Haule

Contact

Bezoek