Bed & Breakfast van der Veen in Appelscha
Bed & Breakfast van der Veen in Appelscha

Genieten in de natuur

Zoek je een onvergetelijk verblijf, midden in de natuur? B&B van der Veen vind je in een vrijstaande villa, op een prachtig plek aan de rand van Appelscha. Gastvrijheid staat hier voorop en je wordt super vriendelijk ontvangen door Gastvrouw Coby en gastheer André.

Rust of actief?

Je kunt hier alle kanten op. Hou je van rust? Dan kan je genieten van de uitzichten over de landerijen. Hou je meer van een actieve vakantie? Ook dat is mogelijk. Er lopen namelijk diverse fiets- en wandelroutes pal voor de deur langs. Ideaal toch? De B&B is bijvoorbeeld  een prima basis voor een overnachting tijdens de fietstochten van bijvoorbeeld de LF 9 (NAP) route (langeafstandsfietsroute) of de wandeltocht over het Drenthe Pad (langeafstandswandelpad).

De kamers

De B&B heeft 3 kamers. Iedere kamer beschikt over een tweepersoons bed, of twee losse bedden. Daarnaast heeft één grotere suite ook een zitje en een grote kledingkast. Deze grotere kamer is geschikt voor vier personen. Er is een gedeelde badkamer voor alle kamers.

Rondom de villa vind je verschillende terrassen en zitjes waar je op ieder moment van de dag altijd een heerlijk plekje kunt vinden.

Ontbijt met uitzicht

’s Ochtends wordt een lekker ontbijtje geserveerd in een aparte eetkamer. Hier word je wakker met een kopje koffie en prachtig uitzicht. Stap je daarna op de fiets of ga je een andere activiteit doen? Dan is het mogelijk om een lunchpakket te laten samenstellen. Zo ga je goed voorbereid op pad!

Algemeen

  • Fietsstalling mogelijk
  • Gelegen aan de rand van Appelscha
  • Zowel voor een paar nachten

Naam

Bed & Breakfast van der Veen in Appelscha

Locatie

Eerste Wijk 9
8426 BB Appelscha

Contact

Bezoek