Bed en Breakfast Enjoy in Appelscha
Bed en Breakfast Enjoy in Appelscha

Voor een (huisdier)vriendelijk verblijf

B&B Enjoy is een fijne accommodatie en ideaal voor rustzoekers. Het ligt in Appelscha, aan de rand van het Drents-Friese Wold. Extra leuk: je huisdier is hier van harte welkom. Met de wandel- en fietsroutes en andere activiteiten is er altijd iets te doen. Enjoy!

De kamer

Er is een ruime slaapkamer met een tv, een zitgedeelte en je slaapt op een heerlijke boxspring. Koffie en thee kan je zelf zetten; er is een Nespresso-apparaat en een waterkoker aanwezig. Ook staat er een kleine koelkast. Je hebt een eigen badkamer, voorzien van badjassen voor een heerlijk ontspannen gevoel. Ook een föhn is aanwezig. Er is gratis wifi en een gratis oplaadpunt voor je elektrische fiets.

Dieren zijn welkom

Je huisdier is hier welkom, wel met een maximum aantal van 2. Er is een hondenmand, een bench en de tuin is omheind zodat je jouw huisdier gewoon in de tuin kunt laten lopen. Met mooi weer kan jij lekker ontbijten in de tuin. Je kiest zelf hoe laat je ontbijt wordt geserveerd. Heb je speciale (dieet)wensen? Dan kan je dit bij je reservering kenbaar maken. Wil je ’s avonds een hapje eten, maar liever niet buiten de deur? Dan is het in overleg mogelijk om bij de accommodatie te eten.

Fietsen en wandelen

De directe omgeving is geschikt voor fiets- en wandelliefhebbers. Er zijn allerlei routes beschikbaar waarmee je de mooie omgeving kunt verkennen. De eigenaren van deze B&B helpen je graag op weg!

Algemeen

  • Rookvrije accommodatie
  • Gratis wifi
  • Oplaadpunt voor fietsen aanwezig

Naam

Bed en Breakfast Enjoy in Appelscha

Locatie

Wester Es 4
8426 BK Appelscha

Contact

Boeken