Bed en Breakfast Trefkerk in Appelscha
Bed en Breakfast Trefkerk in Appelscha

Monumentaal overnachten

Echt uniek overnachten doe je bij B&B Trefkerk. In dit voormalige kerkje slaap je op een monumentale plek, vlakbij het Drents Friese Wold, in Appelscha. Ideaal voor rustzoekers die op zoek zijn naar een bijzondere accommodatie, met een geschiedenis die terug gaat tot de 13e eeuw.

De kamer

De tweepersoonskamer bevindt zich op de begane grond, de eigenaren van de B&B wonen boven in de kerk. De kamer heeft een eigen badkamer en een eigen toilet. Er staat een tweepersoonsbed, maar deze kan je ook splitsen in twee bedden, net wat je wenst. Er geen tv, maar wel een kleine collectie boeken en spelletjes op de kamer aanwezig.

Gezond en biologisch ontbijt

Iedere ochtend wordt een gezond ontbijt voor je klaargemaakt in de keuken op de begane grond. Bij mooi weer eet je buiten op het terras. Hierbij wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van biologische producten. Lekker, lokaal en eerlijk eten, daar staan de eigenaren voor. Daarom overleggen ze van te voren graag met je wat je wilt eten bij het ontbijt. Zo wordt verspilling van het eten zoveel mogelijk tegen gegaan. Koffie en thee kan je zetten op de kamer.

Rustige locatie

De locatie van B&B Trefkerk is rustig en het heeft een speciale atmosfeer door het oude karakter. Een verblijf in de Trefkerk is ideaal om de omgeving te verkennen en te genieten van de rust en natuur rondom Appelscha. Naast de B&B is er ook een kleinschalige ruimte die verhuurd wordt voor vergaderingen, heidagen, stiltedagen, noem maar op. In overleg is er veel mogelijk.

Algemeen

  • Gratis wifi
  • Heerlijk ontbijt
  • Fietsstalling aanwezig en fietsverhuur mogelijk

Naam

Bed en Breakfast Trefkerk in Appelscha

Locatie

Wester Es 50
8426 BL Appelscha

Contact

Boeken