Binnen- & Buitenspelen: D’ELF IEKEN
Binnen- & Buitenspelen: D’ELF IEKEN

Speeltuin in Elsloo

Bij Binnen- & Buitenspelen, het speelterrein van de recreatiebedrijf D’ELF IEKEN, is van alles te doen voor kinderen. Speelplezier gegarandeerd! Het is een leuke locatie voor een dagje uit en als je wilt, kan je er ook kamperen. Racen op de trekker, springen op een springkussen en staat het mais hoog? Dan maak je een rondje door het maisdoolhof. Een educatieve route, geschikt voor alle leeftijden.

Lekker spelen, ongeacht het weer

Zoals de naam al zegt is er een binnen- en een buitenspeeltuin. Spelen bij D’ELF IEKEN is dus leuk als het mooi weer is, maar ook met regenachtig weer vermaak je je hier goed. Bij mooi weer ga je lekker naar buiten, spelen met water en zand, een ritje op de kabelbaan, spelen op de wipwap en schommels. Is het weer niet zo mooi? Dan kunnen de kids binnenspelen. Voor de allerkleinsten is er een ‘softplay zone’. Hier kunnen ze kruipen en spelen met zachte blokken.

Koffie en wat lekkers

Natuurlijk is ook aan de ouders gedacht; zij kunnen genieten van koffie en wat lekkers op het verwarmde binnen terras.

Maisdoolhof

Al jaren lang, sinds 2007, is wordt er een maisdoolhof gemaakt als het mais hoog staat. De boer maakt ieder jaar een nieuwe route. Naast de route wordt ook een speurtocht ontwikkeld. Deze is geschikt voor alle leeftijd. Leuk en leerzaam, je steekt er ook nog iets van op! Je bent een dik uur zoet en het is ook geschikt voor familiefeestjes en kinderfeestjes. Geopend vanaf half juli.

Algemeen

  • Ook grote binnenspeeltuin
  • Geschikt voor alle leeftijden
  • Kinderfeestjes en familiedagen mogelijk

Naam

Binnen- & Buitenspelen: D’ELF IEKEN

Locatie

Bûtenweg 6
8424 PR Elsloo (Frl.)

Contact

Reserveren