Biosintrum
Biosintrum

In Oosterwolde vind je Het Biosintrum: een uniek, biobased kenniscentrum. Het is een ontmoetingsplek voor alles en iedereen op het gebied van biobased economie. In deze netwerkomgeving komen bezoekers uit de regio, maar ook uit de rest van Nederland én internationale bezoekers samen. Het congrescentrum biedt veel zakelijke mogelijkheden.

Congrescentrum voor vergaderen en evenementen

In het congrescentrum is ruimte voor vergaderen en het organiseren van evenementen. De ruimten zijn zowel geschikt voor grote als voor kleine groepen. Er is onder andere een boardroom, een Atrium en een congreszaal. Ook zijn er flexwerkplekken waar je ongestoord je eigen werk kunt doen. Maak je gebruik van het OV om naar Biosintrum te komen? Dan kan je een taxi boeken vanaf het busstation van Oosterwolde.

Tarieven

Er gelden diverse prijzen, afhankelijk van het aantal uren. De prijzen variëren van 55 tot 225 euro. Goed om te weten: de vergaderruimtes worden standaard verhuurd binnen de openingstijden van het Biosintrum. Wil je na sluitingstijd reserveren, dan kan dit in overleg en tegen een meerprijs. Meer informatie vind je op de website.

Vergaderarrangementen

Er zijn verschillende vergaderarrangementen waar je uit kunt kiezen, met de mogelijkheid om te lunchen en/of een (gezond) tussendoortje toe te voegen. Wil je meer informatie of wil je een offerte laten maken, dan kan je contact opnemen met info@biosintrum.nl

Algemeen

  • Biobased kenniscentrum
  • Vergaderen en evenementen
  • Flexwerk plekken beschikbaar
  • Taxirit vanaf het station mogelijk

Naam

Biosintrum

Locatie

Ecomunitypark 5
8431 SM Oosterwolde

Contact

Bezoek