Boerderijwinkel Smilande in Smilde
Boerderijwinkel Smilande in Smilde

De boerderij en de landbouwpercelen bevinden zich in Smilde en omgeving Laaghalen. Het is een grondgebied van veenwegen en zandgrond. Met veel plezier wordt er gewerktj op de boerderij aan de Eekhoutswijk in Smilde. Dit akkerbouw- en groentebedrijf is al een aantal generaties in de familie. Er wordten onder andere prei, suikerbieten, graan en verschillende koolsoorten verbouwd.

Tevens is de familie eigennaar van Teffcentre, een bedrijf die glutenvrije teff-melen en teff-mixen verkoopt: www.glutenvrijmeel.nl of www.teffcentre.nl

Boerderijwinkel

In de boerderijwinkel zijn aardappelen, groenten, fruit, sappen en tal van andere producten te koop. De aardappelen, groenten en fruit(sappen) en veel producten komen rechtstreeks van de boer. Verser kan niet. Naast de winkel waar de producten te koop zijn, is er ook een webshop. Als de bestelling in de webshop is afgerond, krijg je een mail of telefoontje wanneer het in de winkel klaarstaat of wanneer het wordt bezorgd.

Bezorgen kost € 2,50 per bestelling. Heb je meer dan € 15,00 besteed, dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Elke dinsdag wordt er bezorgd in de regio Appelscha/Oosterwolde.

Naam

Boerderijwinkel Smilande in Smilde

Locatie

Eekhoutswijk 5
9422 VD Smilde

Contact

Product bestellen