Boerderijwinkel Stobbepoele in Elsloo
Boerderijwinkel Stobbepoele in Elsloo

Lokale producten uit Elsloo

In Elsloo vind je de Stobbepoele. Een boerderijwinkel en zorgboerderij. De Stobbepoele verkoopt biologische en authentieke voedingsproducten uit de omgeving, zoals vlees en zuivel producten. Uniek en lokaal. Wat wil je nog meer?

Boerderijwinkel sinds 2011

De boerderijwinkel is onderdeel van de zorgboerderij en bestaat al sinds 2011. De deelnemers van de zorgboerderij helpen om deze winkel draaiende te houden en biologische producten uit de buurt te verkopen. Een mooi maatschappelijk initiatief.

Zomer & winter

Naast de winkel met lokale, biologische producten, organiseert de Stobbepoele ieder jaar een kerstmarkt waar veel lokale ondernemers een kraam hebben. Dit verbindt al het moois uit de regio. Het resultaat? Een gezellie dag, ondernemers die elkaar versterken en de mooiste producten voor iedereen die het wil kopen. En in de zomer? Dan strijk je neer op het heerlijke, zonnige terras!

Elsloo

Elsloo is een klein dorpje met zo’n 600 inwoners. Het ligt direct aan het Drents-Friese Wold, en is daarmee de perfecte uitvalsbasis om het mooie natuurgebied te verkennen. Dit kan te voet of met de fiets, wat jij wilt. Een fijne dag in de natuur sluit je af met een bezoek aan de boerderijwinkel. Hier kan je een kopje koffie drinken, genieten van huisgemaakt ijs of koop je de lekkerste souvenirs voor thuis!

Algemeen

  • In Elsloo
  • Naast het Drents-Friese Wold
  • Winkel & zorgboerderij

Naam

Boerderijwinkel Stobbepoele in Elsloo

Locatie

Haerweg 3
8424 SL Elsloo

Contact

Bezoek