Boerestreekmarkt Appelscha

Boerestreekmarkt Appelscha | Op de markt in Appelscha maak je kennis met de gezelligheid die het gebied te bieden heeft. Ook vind je op de markt leuke producten uit de regio en ontmoet je er andere mensen!

Boerestreek Appelscha

De meeste markten in Appelscha worden gehouden aan de Boerestreek. De locatie is zeer goed bereikbaar met de auto, fiets of zelfs het openbaar vervoer. Je wandelt ook zo vanaf het marktplein over het Bosbergpad door het Drents Friese Wold.

Op verschillende zondagen in het jaar vindt de enorm populaire en toeristische Boerestreekmarkt plaats op de Boerestreek in Appelscha. De drukbezochte marktdagen hebben vaak een eigen thema. Er zijn dan ook veel standhouders op de markt. Daarnaast worden er activiteiten voor kinderen en allerlei andere evenementen georganiseerd. Ook vind je verschillende terrasjes in de buurt. De markten zijn vrij toegankelijk. De Boerestreekmarkten worden georganiseerd door Vitalis. Standhouders kunnen een stand reserveren via Vitalis.

Kamelenmarkt Appelscha

De Boerestreekmarkt is niet de enige markt in Appelscha. Appelscha staat bij velen bekend om de Kamelenmarkt. Elke zaterdag en zondag vanaf april tot eind oktober kun je struinen over deze rommelmarkt. De markt staat bekend om haar rariteiten. Je vindt hier van alles: van kamelen tot fietsen, en van kleding tot decoratie voor in huis. Ook kun je hier terecht voor eten en drinken. Al met al een gezellig uitje in het weekend! De kamelenmarkt bevindt zich aan de Boerestreek, op de hoek met de Sanatoriumweg in Appelscha. Toegang en parkeren is gratis. 

Wanneer is er Boerestreekmarkt in Appelscha?

De data van de Boerestreekmarkt en Kamelenmarkt Appelscha vind je in onze agenda. De data van alle andere markten en braderieën in Appelscha vind je eveneens in onze agenda. De markt is zeer de moeite waard om eens te bezoeken als je in Appelscha en omgeving bent!

markt in appelscha