Boscamping Appelscha
Boscamping Appelscha

Puur genieten

Op zoek naar een kleinschalige, kindvriendelijke camping met een natuurlijke ligging? Op camping Appelscha hoor en ervaar je de bossen van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Kom met je eigen caravan, camper of tent, of verblijf in een trekkershut, chalet of lodge tent.

Genieten op de camping

Een kampeeravontuur op boscamping Appelscha vergeet je niet snel. Je bent in een prachtige omgeving, midden in de natuur en vlak bij het Drents-Friese Wold. Je kunt uren lang fietsen en wandelen. Ook voor kinderen is er veel te doen, van een speeltuin tot allerlei activiteiten. De sanitair gebouwen zijn verwarmd. Wil je lekker een hapje eten? Dat kan bij het Bospaviljoen.

Extra comfort

Op deze camping is het ook mogelijk om een luxe lodge tent, een trekkershut of een chalet te huren. De lodge tenten zijn van alle gemakken voorzien, zoals bedden, beddengoed, koelkast, gaskooktoestel en een koffiezetapparaat. Ze staan aan de bosrand en zijn geschikt voor 5-6 personen. Ook de trekkershutten, waarvan 1 met eigen douche en toilet, en de chalets zijn van alle gemakken voorzien.

Voor de kids

De camping heeft allerlei voorzieningen en activiteiten, ook voor kinderen. Zo is er altijd iets te sporten op het sportveld, een grote speeltuin en een springkussen. Ook een kinderboerderij met allerlei lieve dieren. In de schoolvakanties is er iedere dinsdag en donderdag een knutseluurtje.

Algemeen

•    Gratis wifi
•    Kindvriendelijke camping
•    Eten in het Bospaviljoen
•    Groepsaccommodatie beschikbaar

Naam

Boscamping Appelscha

Locatie

Oude Willem 3
8426 SM Appelscha

Contact

Bezoek