Bospaviljoen Appelscha
Bospaviljoen Appelscha

Een klein en knus restaurant

Even een pauze inlassen tijdens je fiets-, wandeltocht of je rit te paard? Of na een lange werkdag gezellig borrelen met een lekker hapje erbij? Of een hapje eten in de avond? Feestje? En dat terwijl de kinderen zich tussendoor heerlijk vermaken in de grote speeltuin mét air trampoline? Van harte welkom bij Bospaviljoen Appelscha

Fietsen, wandelen en paardrijden

Bospaviljoen Appelscha is een klein en knus restaurant en ligt midden in de bossen van het Drents-Friese Wold. Door de ligging aan het fiets- en ruiterpad bij knooppunt 63 is het dé ideale plek voor een pauze tijdens je fiets- of wandeltocht, of tijdens je rit te paard. Voor elektrische fietsen is er een oplaadpunt. Ben je te paard? Dan kun je je paard in het zicht van het terras aanbinden en van water voorzien.

Kindvriendelijk

Kinderen vervelen zich zeker niet bij Bospaviljoen Appelscha. Ze kunnen heerlijk buiten spelen in de grote nieuwe speeltuin met luchtkussen! Voor de kleintjes is er een speeltuintje direct naast het terras, zodat je een oogje in het zeil kunt houden.

Bospaviljoen Appelscha is geopend vanaf 27 maart tot 1 oktober. Voor groepen, feestjes en partijen zijn wij in de winterperiode wel geopend.

Naam

Bospaviljoen Appelscha

Locatie

Oude Willem 3
8426 SM Appelscha

Contact

Bezoek