Brasserie de Roggeberg in Appelscha
Brasserie de Roggeberg in Appelscha

Altijd gezellig genieten

In Brasserie de Roggeberg is het altijd gezellig genieten. De koffie en thee staat er altijd klaar.

Kopje koffie of thee of smakelijke lunch

Even niks, maar juist genieten van een kop koffie en een lekkere thee met misschien wel iets lekkers erbij. Geen zin om zelf de lunch te regelen, kom dan naar Brasserie de Roggeberg en laat je verrassen door een smakelijke lunch. Wat dacht je van een ovenvers broodje met een soepje. Of een knapperige tosti?

Terras en diner

Als de temperatuur aangenaam is en de zon schijnt is het dubbel genieten op het terras. Deze bevindt zich naast een speeltuin en tegenover de overdekte speelplaats “Et Stoefzaand”. Dit is voor gezinnen erg praktisch, de kinderen vermaken zich daar uitstekend. Of geniet van ons overdekt terras. Een aanrader is het diner, via de link rechts kun je onze menukaart raadplegen. Ook daar kun je gelijk online je tafel reserveren. We bestaan dit jaar 70 jaar en we trakteren op een heerlijk 3-gangenmenu met een leuke korting. Kijk hier voor de mogelijkheden: rcn.nl/70jaar.

Snackbar

Voor de snelle hap is onze snackbar voor jullie geopend of wat dacht je van een heerlijke pizza? In het laagseizoen staat de pizzaoven in onze snackbar en in de schoolvakantie is onze afhaalpizzeria La Piazza geopend.

Brood

Begin de dag met vers afgebakken broodjes. Je vindt onze broodcorner in de Brasserie. We hebben een groot afwisselend assortiment en ook voor de lunch kun je daar terecht.

Naam

Brasserie de Roggeberg in Appelscha

Locatie

De Roggeberg 1
8426 GK Appelscha

Contact

Tafel reserveren