Brasserie de Roggeberg in Appelscha

Brasserie de Roggeberg in Appelscha

Altijd gezellig genieten

In Brasserie de Roggeberg is het altijd gezellig genieten. De koffie en thee staat er altijd klaar.

Kopje koffie of thee of smakelijke lunch

Even niks, maar juist genieten van een kop koffie en een lekkere thee met misschien wel iets lekkers erbij. Geen zin om zelf de lunch te regelen, kom dan naar Brasserie de Roggeberg en laat je verrassen door een smakelijke lunch. Wat dacht je van een ovenvers broodje met een soepje. Of een knapperige tosti?

Terras en diner

Als de temperatuur aangenaam is en wellicht de zon schijnt is het dubbel genieten op het terras. Deze bevindt zich de naastgelegen speeltuin en de overdekte speelplaats “Et Stoefzaand”. Dit is voor gezinnen erg praktisch, want de kinderen vermaken zich daar uitstekend. Ook een aanrader is het diner. Er zijn dagaanbiedingen, maar ook kun je kiezen uit de a la carte of wellicht is het Friese menu echt iets voor u! Wil je in het hoogseizoen verzekerd zijn van een tafel, reserveer dan in de brasserie of online. We weten als geen ander dat een aankomstdag weleens hectisch kan zijn. Om de dag goed af te sluiten hebben we daarom een speciaal welkomstmenu. Zo kan je jouw vakantie ontspannen inluiden.

Brood & Snack

Heerlijke verse broodje is de ochtend, hiermee start je de dag goed. De broodjes komen van de warme bakker. Niet alleen de losse broodjes maar ook de half gesneden broden zijn opgenomen in het assortiment en uiteraard ontbreekt het Friese suikerbrood ook niet in de Brood & Snack corner! Naast het brood serveren wij vanaf 16.00 uur ook snacks, een snelle hap, zoals pizza en andere lekker snacks.

Naam

Brasserie de Roggeberg in Appelscha

Locatie

De Roggeberg 1
8426 GK Appelscha

Contact

Tel: 088-1665200
brasseriederoggeberg@rcn.nl
https://www.rcn.nl/nl/vakantieparken/nederland/friesland/rcn-de-roggeberg/brasserie

Sfeer proeven

Verhalen uit de buurt

Lees alle verhalen uit de buurt

Lees verder