Café Donkerbroek
Café Donkerbroek

Met rijke historie

Café Donkerbroek staat in de kern van Donkerbroek en heeft een rijke historie. Het is een leuke, gezellige kroeg gelegen aan de turfroute, met een groot terras met uitzicht op de compagnonsvaart. De ideale plek om even neer te strijken!

Terug in de tijd

Dit café is niet altijd een café geweest. Er is bekend dat het café in 1882 een drankvergunning heeft gekregen, maar daarvoor was het een bakkerij en kruidenierszaak. Ook werd het pand andere gebruikt voor toneel, bioscoop, cabaret en dans voorstellingen

Turfroute

Naast alle gezelligheid vervulde het ook een belangrijke rol voor de turfroute. Via het water of met paard en wagen kwamen de vertegenwoordigers en kooplui van ver om hun handel aan de man te brengen. Onder het genot van een versnapering namen ze de dag door in het gezellige Café in Donkerbroek.

Eten en drinken

Bij Café Donkerbroek kan je terecht voor een lekker koud drankje of een kop koffie of thee. Ook hebben ze een kleine kaart met maaltijden en snacks. Hou je van darten. Er is een dartclub waar iedereen zich bij kan aansluiten, dus je kunt gerust eens een kijkje nemen. Biljarten kan ook. Ben je op zoek naar zaalverhuur? De authentieke zaal heeft de uitstraling van vroeger met echte boerendeuren naar het Café. Het kan voor allerlei feestjes en partijen gebruikt worden.

Algemeen

•    Hapje en drankje
•    Terras met uitzicht op de vaart
•    Ook zaalverhuur mogelijk

Naam

Café Donkerbroek

Locatie

Vosseheer 4
8435 WL Donkerbroek

Contact

Tel: 0516-423250
Mobiel: 06-30209299
info@cafedonkerbroek.com
www.cafedonkerbroek.com

Bezoek