Camperplaats Appelscha in Appelscha
Camperplaats Appelscha in Appelscha

Eén van de 100 mooiste camperplaatsen van Nederland

Direct gelegen aan het bos, aan de rand van het dorp Appelscha, vind je Camperplaats Appelscha. Hier geniet je gegarandeerd van je verblijf, want deze camperplaats behoort tot de 100 mooiste camperplaatsen van Nederland. De ligging is perfect. Midden in het groen en tegelijkertijd dichtbij alle faciliteiten van Appelscha en omgeving.

Natuur & toeristisch centrum

Deze camperplaats is zeer geschikt als vertrekpunt voor wandel- en fietsroutes. Zowel voor de recreatieve als de sportieve fietser trouwens, want vanaf de camperplaats starten verschillende uitdagende ATB routes. Ontdek het gezellige dorp Appelscha met haar winkels, restaurants, markten en evenementen. In de zomer zijn er veel activiteiten in de omgeving. Alles is veelal op loop-en fietsafstand te bereiken.

Nette, unieke en verharde camperplaatsen

De plaatsen op deze camperplaats zijn verhard en hebben een eigen grasstrook. Zo heeft iedereen een eigen ‘tuin’ voor de deur. Alle staanplaatsen zijn voorzien van eigen stroomaansluiting (6A). Ook is er een sanitairgebouw aanwezig. Hier vind je schoon en modern sanitair, inclusief alle benodigde campervoorzieningen zoals: water in- en uitgifte, chemisch toilet en afvalpunt.

Belangrijk om te weten: reserveren is niet mogelijk. Via een systeem met sensoren kan je op de website zien hoeveel plaatsen beschikbaar zijn. Liever even bellen? Dat kan natuurlijk ook.

GPS coördinaten

N 52.95459,  E 6.33619
N 52°57’17”,  E 6°20’10”

Algemeen

  • Geopend van 1 maart tot 1 december
  • Wifi is overal aanwezig
  • Fiets- en wandelroutes vlakbij en kaarten verkrijgbaar in bruikleen

Naam

Camperplaats Appelscha in Appelscha

Locatie

Noorder Es
8426 GW Appelscha

Contact

Overzicht vrije plaatsen