Camperplaats De Compagnonshoeve in Appelscha
Camperplaats De Compagnonshoeve in Appelscha

Zoek je een mooie camperplaats? Op de Compagnonshoeve kan je heel goed terecht! Achter de woonboerderij, gelegen aan de Opsterlandse Compagnonsvaart in Appelscha, vind je maar liefst 10 ruime camperplaatsen.

Ideale locatie

De camperplaatsen zijn voorzien van stroom, water en gratis wifi. De locatie is ideaal gelegen, want binnen loop- en fietsafstand vind je allerlei winkels en restaurants. Dit in combinatie met de ligging aan de vaart en de mooie landelijke omgeving, maakt deze plek het ideaal voor een overnachting of een langer verblijf: een vakantie.

Aan de waterkant

Bij de Compagnonshoeve aan de vaart staan bankjes waar je lekker kunt zitten en de verschillende vaartuigen voorbij ziet komen. Het is erg leuk om te zien hoe de sluiswachter de boten door de sluis loodst. Visliefhebbers zitten bij De Compagnonshoeve ook goed, de locatie is namelijk zeer geschikt om te vissen.

Fietsroutes

Hou je van fietsen? Er zijn verschillende fietsroutes die je in de buurt kunt starten. Bijvoorbeeld door het Fochtelooerveen richting Veenhuizen of de andere kant op, richting het Drents Friese Wold.

Algemeen

  • Stroom en water
  • Wifi beschikbaar
  • Ruime plaatsen

Naam

Camperplaats De Compagnonshoeve in Appelscha

Locatie

Vaart Noordzijde 104
8426 AW Appelscha

Contact

Bezoek